Vedette Pup

Onze aanpak

Wie ben ik?

Vedette is de naam! Ja hoor, genoemd naar één van de favoriete bieren van mijn baasjes én soms wil ik ook wel eens de vedet uithangen. Op 9 juli 2016 kwam ik ter wereld. Mijn mama is een Nova Scotia Duck Tolling Retriever en mijn papa een Australische herder.

Ik ben zeer graag dicht bij mijn baasjes en mag ook vaak mee op reis. Ondertussen ben ik een echte traveldog! Het maakt me niet zoveel uit waar we naartoe gaan. Liefst ergens waar het niet te warm is en waar ik fijn los kan rondlopen. Bij warm weer zoeken we ook steeds naar meren en rivieren voor afkoeling. Een echte zeehond ben ik niet, maar toch zwem ik regelmatig eens graag achter een stok aan. Voor sneeuwpret ben ik ook altijd te vinden!

In de auto zitten vind ik heel fijn. Bij lange ritten is de achterbank mijn vaste stek, waar de baasjes me steeds veilig in de gordel klikken. Hier doe ik meestal een dutje. We stoppen gelukkig regelmatig om de pootjes te strekken. Als we aankomen op onze bestemming, slaap ik meestal in mijn eigen vertrouwde bench, net als thuis.

Mijn baasjes hebben me zo goed mogelijk proberen op te voeden. Ze namen me al snel mee naar hondenschool Muizenheide. Hier leerde ik vlot de meeste commando's. Nadat ik in de hoogste groep zat, wilden we iets anders en probeerden we "Agility" uit. We vonden dit geweldig en trainen nu zoveel mogelijk.

Ik heb een zacht karakter, maar durf wel eens de baas spelen. Als anderen zich niet gedragen, maak ik dit heel duidelijk, wat soms wel eens tot een conflictje leidt.

Ons verhaal

Wie zijn mijn baasjes?

Hans en Alice zorgen elke dag voor me. Zoals je al weet, gaan ze graag op vakantie. Reizen is hun passie en voordat ik er was, hebben ze al verschillende landen bezocht: Zuid-Afrika, Canada, de Zuidkust van Amerika, Ierland, Portugal ... Snowboarden is hun favoriete bezigheid op wintervakantie. Sinds ik in hun leven ben gekomen, gaan ze vooral met de auto weg, zodat ze mij kunnen meenemen. Ook op wintervakantie mag ik mee!

Baasje is deze website gestart omdat ze zelf steeds op zoek is naar tips en ideeën om mij mee te nemen op vakantie. Hopelijk vinden jullie hier inspiratie om jullie volgende vakantie samen met je viervoeter op pad te gaan.

Ze is zeker geen expert in hondengedrag of vakantiebestemmingen, maar jullie mogen haar altijd contacteren wanneer jullie vragen hebben. Ook voor tips staat ze steeds open en deze zijn dus meer dan welkom!

Zeeland Wij