Naar Mayrhofen

Hosbach

Op weg

Tussenstop Hosbach

We rijden een stukje en stoppen in hotel Gerber. Hier staat een mand, een drinken- en etenbak en een snoepje voor mij klaar! Van een ontvangst gesproken!
In het restaurant ernaast mag ik fijn mee naar binnen en krijg ik een lekkere kom water. De vakantie is begonnen!

Gasthof Waldcafé

Via Boardfever boekten mijn baasjes dit hotel. Het was zeer ruim. De hoteleigenaar is een hele grote hondenvriend en ik mag altijd mee in het restaurant. Wanneer ik te moe ben, blijf ik gewoon op de kamer. Net als wanneer mijn baasjes gaan boarden. Ze komen gelukkig altijd op tijd terug zodat we samen ook iets leuk kunnen doen.

Mayrhofen
Mo's

Uit eten en drinken

Mo's Esscafé + Music room

Ook mijn goede vriend Wokke is mee en hier mogen we zowel op het terras als mee naar binnen. Onze baasjes eten hier lekkere burgers.


Manni's pizza

Hier liggen we braaf onder tafel terwijl er lekkere pizza wordt gegeten.

Op de berg

Pilzbar

Via de Penkenbahn geraken we boven op de berg en gaan we après-skiën. We kunnen binnen zitten, waar er een rustigere plek is voor ons, ook is er een groot terras.
Na de après-ski mag ik even in de sneeuw spelen tegenover de Pilzbar.


White lounge

We gaan met de Ahornbahn naar boven. Daarna nemen de baasjes een bandlift, dit vind ik maar vreemd, dus loop ernaast naar boven. In de iglo is het gezellig. Er is buiten plaats genoeg om fijn in de sneeuw te spelen.
Beneden doen we nog een terrasje in de Ahornhütte.

Penkenbahn
Hintertux

Hintertux

Op de laatste dag willen mijn baasjes gaan boarden op de gletsjer. Ze plannen om me mee te nemen en te parkeren in de ondergrondse garage. Jammer genoeg vertrekken we véél te laat, zodat deze al vol is. Dan me maar terugbrengen naar het hotel, zodat ze toch nog kunnen boarden. Dom plan...

Op weg

We stoppen in Lenggries voor een leuke wandeling aan de Sylvensteinsee. Er ligt nog wat sneeuw en ik kan fijn in het water spelen. Ook kom ik een lokale vriend tegen waar ik het goed mee kan vinden.

Lengries
Munchen

München

Nonkel Kaj woont in München en wij mogen bij hem op bezoek gaan. Ik mag niet mee binnen in de Irish pub of bij restaurant Bellevue. Het is gelukkig mooi weer en ben ik op het terras wel welkom.

Ik mag gratis mee op het openbaar vervoer. De bus ken ik al, de metro en tram nog niet. Die maken zoveel lawaai. Gelukkig is het beter als ik er opzit, maar ze horen en voelen aankomen vind ik maar eng.

We bezoeken de Englishen Garten, de Mariënplatz , de Alter Botanischer Garten ... Jammer genoeg zijn er op zondag geen winkels open, dus doen we genoeg terrasjes.

​Er wonen heel veel honden in München en de baasjes vinden er vele perkjes, parken en vuilnisbakken met kakzakjes.